Infoskjerm
DEN NORSKE KYRKJA
Bjerkreim kyrkjelyd
Logg inn
Kyrkjelyden sitt bildealbum på nett
   Bjerkreim kyrkjekontor
   Postboks 38
   4384 Vikeså


Bjerkreim kyrkje
Ivesdal kapell
Ørsdalen kapell
Bjerkreim sokn sine arrangement Samleoversikt aktivitet i soknet Bjerkreim bedehus Vikeså misjonshus BKU KRIK Bjerkreim kommune Bjerkreimsnytt Misjonsalliansen Ecuador Andre lenker ut på nettet
Bakgrunnsbilde © Alf S. Ognedal
Tengesdal
Tysdag 20. aug
Torsdag 22. aug
Fredag 23. aug
Laurdag 24. aug
Sundag 25. aug
Mandag 26. aug
Tysdag 27. aug
Torsdag 29. aug
Fredag 30. aug
Laurdag 31. aug
Sundag 01. sep
Mandag 02. sep
Aktuelt ute på nettet:
Innhaldet i desse lenkene er frå andre nettstadar.
Truffet av vådeskudd
NRK: En politikvinne er lettere skadd etter å ha blitt truffet av vådeskudd under en skytetrening i Rogaland, opplyser politiet. Kvinnen ble truffet i låret, og er sendt med luftambulanse til Stavanger Universitetssykehus.
Enormt fall i tallet på kor – svenskene viser til marginalisering av kirken
Vårt Land - forsiden: Enormt fall i tallet på kor – svenskene viser til marginalisering av kirken
Ber om at Syria-barna hentes hjem
NRK: Et samlet lederskap i norske tros- og livssynssamfunn støtter oppropet om at de norske barna innestengt i leirer i Syria, må få komme til Norge. – Vi deler bekymringen for den kritiske situasjonen barna befinner seg i, skriver de i en pressemelding.
«Stemningen er ­amper før kirkevalget. ­Årsaken er ulike regler for ulike lister»
Vårt Land - forsiden: «Stemningen er ­amper før kirkevalget. ­Årsaken er ulike regler for ulike lister»
Flere rogalendinger
NRK Rogaland: Rogaland har nå 477.871 innbyggere, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Dermed er det blitt 2217 flere rogalendinger det siste halvåret. Kommunene som har hatt negativ utvikling i folketallet er Bjerkreim, Forsand, Hjelmeland og Sauda.
Thor Magne Seland: – Kirkens utfordring er å være relevant for folk flest
Vårt Land - forsiden: Thor Magne Seland: – Kirkens utfordring er å være relevant for folk flest
Magne Hersvik: – Det viktigste for kirken er å få fram evangeliet om frelse!
Vårt Land - forsiden: Magne Hersvik: – Det viktigste for kirken er å få fram evangeliet om frelse!
Velsignet strøm
NRK Rogaland: Norges første kirke med solcellepanel på taket, Strand kirke på Tau, produserer mer strøm en det kirken har bruk for, skriver Aftenbladet. Solcellepanelet ser ut som skiferplater, og kirken leverer to tredeler av strømmen som blir produsert til Lyse.
Jo, det ble lys for Norges første kirke med solceller
Stavanger Aftenblad: Norges første solcellekirke er blitt selvforsynt med strøm.
Første kirke med solcelletak
NRK: Med lekre solcellepaneler som på avstand ser ut som skiferplater, har Strand kirke i Rogaland blitt velsignet med mer strøm enn den trenger. – Vi leverer to tredeler av kraften som produseres til Lyse, sier kirken til Stavanger Aftenblad.
Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner besøker Jessheim vidaregåande skole i Ullensaker og Kirkeparken vidaregåande skole i Moss
Regjeringen.no: Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner ønsker nye elevar ved Jessheim vidaregåande skole velkomne til første skoledag tysdag 20.august. Statsråden vil også vere med på ein samfunnsfagstime ved Kirkeparken vidaregåande skole i Moss.
Fikk flaggstang over seg
NRK: I Kirkenes har politihusets flaggstang falt over en person. Det skriver politiet i Finnmark på Twitter. Personen er moderat skadet og stabil, og politiet undersøker årsaken til hendelsen.
10 år med utvalgte kulturlandskap i jordbruket
Regjeringen.no: I år er det 10 år siden de første utvalgte kulturlandskapene ble presentert. Det markeres på Rennesøy i Rogaland tirsdag 20. august fra kl. 13.00, hvor både landbruks- og matminister Olaug Bollestad og klima- og miljøminister Ola Elvestuen vil være tilstede.
Etterlyser moskékunnskap i Norge
NRK: Religionsprofessor Torkel Brekke etterlyser moskékunnskap i Norge. – Hvis vi skal ta høyreekstrem­istisk og antimuslimsk aktivitet på alvor, trenger vi mer kunnskap om dem som er truet, skriver Brekke i et innlegg i Vårt Land.
Eier ble avhørt
NRK Rogaland: Politiet kom i kontakt med eier av hunden som skadet og drepte sauer på et jorde i Prestegårdsveien i Sandnes i går kveld. Eieren ble avhørt. Totalt ble 12 sauer drept, og en sau ble avlivet av politiet på stedet etter samtykke fra bonden.
Jobber med å spore opp eier
NRK Rogaland: Politiet jobber med å spore opp eier etter at en hund skal ha jaget, skadet og drept sauer på et jorde i Prestegårdsveien i Sandnes. Hunden er ifølge politiet hvit, langhåret og større enn en Schæfer.
Ti skadde og døde sauer
NRK Rogaland: Politiet har funnet omtrent ti skadde og døde sauer på et jorde i Prestegårdsveien i Sandnes. Noen av sauene ser ut til å ha ligget en stund, mens andre trolig er drept og skadd i dag. Det er uklart om det er samme hund som har vært på ferde tidligere.
Sauer skadet av hund
NRK Rogaland: Klokken 19.45 fikk politiet melding om en hund som hadde jaget sauer på et jorde i Prestegårdsveien i Sandnes. Ifølge politiet skal flere sauer være skadet.
14 forenkla forelegg
NRK Rogaland: 14 sjåfører fikk forenklede forelegg etter å ha tråkka litt for hardt på gassen på E39 i Bjerkreim i kveld. Høyeste målte hastighet var 103 km/t i 80-sonen.
Ny frist for å kreve tilskudd til tros- og livssynssamfunn i 2019
Regjeringen.no: Tros- og livssynssamfunn utenom Den norske kirke som ennå ikke har fremmet et krav om tilskudd for 2019, kan kreve tilskudd innen 13. september 2019.
Bistand ved jobbskifte
Presteforeninga: Presteforeningens tillitsvalgte og sekretariat kan gi deg bistand og råd når du søker ny stilling og skal signere ny arbeidskontrakt. Hvis du søker prestestilling i Den norske kirke (rettssubjektet) vil arbeidstakerrepresentanten i innstillingsrådet være en tillitsvalgt fra Presteforeningen. Benytt gjerne anledningen i etterkant av intervjuet til å få tilbakemelding på intervjuet og stille spørsmål du […]
Rådgivning og bistand i arbeidsforholdet
Presteforeninga: Som medlem i Presteforeningen har du rett på bistand og rådgivning fra våre tillitsvalgte og sekretariatet i spørsmål som gjelder dine lønns- og arbeidsvilkår. Bistanden gis uavhengig av arbeidsforholdets størrelse så lenge det er relevans for arbeidsforholdet og har betydning for medlemmet som arbeidstaker eller fremtidig arbeidstaker. Medlemmer som melder seg inn i foreningen mens […]
Lønnsforhandlinger
Presteforeninga: Presteforeningens tillitsvalgte kan forhandle lønn for deg når du får ny stilling og etter som årene går. Ved tilsetting i ny stilling kan du få råd fra tillitsvalgte om lønnstilbudet du har fått, og hjelp til å forhandle om eventuelt høyere lønn. Arbeidsgivers siste tilbud vil være det som gjelder. Lokale lønnsforhandlinger: Send inn ditt […]
Bokomtale: Da Gud skiftet mening
Presteforeninga: Trond Bakkevig og Tomm Kristiansen: Da Gud skiftet mening. Femti år som forandret kirken, Cappelen Damm 2019 Av Per Kristian Aschim, fagsjef i Presteforeningen Året 1968 ble opplevd som skjellsettende både i kirke og samfunn. I kirkelig sammenheng forbindes året med en vending mot sosialetikken, med Kirkenes Verdensråds generalforsamling i Uppsala som en sentral hendelse. […]
Bokomtale: Rådet som forandret kirken
Presteforeninga: Jan Arild Holbek: Rådet som forandret kirken. Kirkerådet gjennom 50 år. Verbum 2019 av Lars Erlend Kielland, Pilegrims- og personalprest, Hamar bispedømme Mangeårig journalist i avisen Vårt Land, Jan Arild Holbek, har foretatt et viktig og ambisiøst vågestykke. Å samle Kirkerådets 50-årige historie mellom to permer. Resultatet har blitt en lesverdig framstilling av Kirkerådets utvikling […]
Kol 2,16-23: 16 Så lat då ingen dømma dykk når det gjeld mat og drikke, høgtider, nymånedagar eller sabbatsdagar. 17 Dette er berre skuggen av det som skulle koma, men kroppen høyrer Kristus til. 18 Lat ikkje dei som vil driva med sjølvfornekting og engledyrking, røva sigersprisen frå dykk. Dei går heilt opp i sine eigne syn, og utan grunn blæs dei seg opp av tankar som kjem frå deira eige kjøt og blod, 19 og held ikkje fast på han som er hovudet. Ut frå han veks heile kroppen med ein vokster som er av Gud, og blir halden oppe og bunden saman av alle sener og band.
    20 Når de med Kristus har døydd bort frå grunnkreftene i verda, korleis kan de då leva slik ein gjer i verda, og følgja bod som 21 «ta ikkje», «smak ikkje», «rør ikkje»? 22 Dette er berre menneskelege bod og lærdomar om ting som er meinte til å brukast og gå til grunne. 23 Rett nok har slikt ord på seg for å vera visdom, både sjølvlaga gudsdyrking, sjølvfornekting og mishandling av kroppen. Men det er ingen ting verdt, det tener berre til å gjera kjøtet vårt til lags. kilde: bibel.no
Gudsteneste denne uka i Bjerkreim soknHar du lagt merke til dei fine kyrkjene våre? Her arrangerer me flotte gudstenester - for alle!

På sundag den 25. august kl 11.00 er det Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje. Leif Wikøren Nilsen er liturg. Det blir song/musikk v/Ellinor, Hilde og Renate m/flere. Kai Tore på trommer, Torunn på bassgitar. 6 års bøker . Kyrkjekaffe. Offer til Trusopplæringa.


Tilbake til kyrkjelyden sin nettside

Alle aktiviteter i Bjerkreim

Alle gudstenester i Bjerkreim sokn Gudstenester med dåp
Aktiviteter i Bjerkreim sokn utanom gudstenester

Gudstenester i Bjerkreim kyrkje Gudstenester i Bjerkreim kyrkje med dåp
Gudstenester i Ivesdal kapell Gudstenester i Ivesdal kapell med dåp
Gudstenester i Ørsdalen kapell

G3-gudstenester Ungdomsgudstenester Bjerkreim Bedehus Kulturkalender Vikeså Misjonshus

Aktivitetar i kyrkjelyden
Her finn du ein så godt som fullstendig oversikt over aktivitetane i kyrkjelyden og på bedehusa med meir. Bruk vala over til å velje kva slags oversikt du vil ha.

Tysdag 20. aug

kl 18:00

Bygdekvinnelagets Ørsdølentur (fra Kulturkalender sin kalendar)

kl 19:30

Konfirmantutvalg (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Onsdag 21. aug

kl 19:30

Bjerkreims Quizen - Esso (fra Kulturkalender sin kalendar)

Torsdag 22. aug

kl 17:00

Barnekor (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 20:00

Rik bibelbruk (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 23. aug

kl 10:00

Privat utleige (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 24. aug

kl 18:00

Samlingsfest - Bedehuset (fra Kulturkalender sin kalendar)

Samlingsfest ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 25. aug

kl 11:00

Familiegudsteneste - Kyrkja (fra Kulturkalender sin kalendar)

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Trusopplæringa. Kyrkjekaffe.
11. søndag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Joh 8, 31 - 36 Virkelig fri. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Trusopplæringa. Kyrkjekaffe Kyrkjekaffi. (Anna: 6 års bøker )
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 13:00

Dokketeater - Kløgetvedttunet (fra Kulturkalender sin kalendar)

Mandag 26. aug

kl 09:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Tysdag 27. aug

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 29. aug

kl 17:00

Barnekor (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 30. aug

kl 19:30

Bjerkreim KrF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 31. aug

kl 10:00

Utleigd, hovedsal (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 19:00

Dansegalla - Bjerkreimshallen

Billetter her:

https://tikkio.com/tickets/9667-dansegalla-i-bjerkreimshallen
(fra Kulturkalender sin kalendar)

Sundag 01. sep

kl 11:00

Endelig søndag - Bedehuset (fra Kulturkalender sin kalendar)

Endeleg søndag NLM m/ søndagsskole (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Familiegudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen Predikant Ragnvald Leif Immerstein. Takkoffer til NMS. Kyrkjekaffe.
12. søndag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Joh 6, 1-15 Jesus metter 5000. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Predikant Ragnvald Leif Immerstein. Mulighet for dåp. Takkoffer til NMS. Kyrkjekaffe Kyrkjekaffi. (Anna: 6 års bøker )
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 13:00

Marknadsdag - Kløgetvedttunet (fra Kulturkalender sin kalendar)

Mandag 02. sep

kl 09:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:00

Yngres og Korvetten. Peisestova og nyloftet (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Tysdag 03. sep

kl 19:30

Bibelundervisning - Bedehuset (fra Kulturkalender sin kalendar)

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

tirsdagsmøte. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Onsdag 04. sep

kl 20:00

Bønnesamvær. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Torsdag 05. sep

kl 17:00

Barnekor (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 07. sep

kl 19:30

Flymisjonen (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 08. sep

kl 11:00

Gospelmesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Konfirmantarbeidet. Kyrkjekaffe.
13. søndag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Apg 6, 1 - 7 En ny tjeneste i menigheten. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Konfirmantarbeidet. Kyrkjekaffe Kyrkjekaffi. (Anna: Presentasjon konfirmantar)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 17:00

Åpningsfest - Misjonshuset (fra Kulturkalender sin kalendar)

Åpningsfesten Misjonshuset. Heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Flymisjonen (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Mandag 09. sep

kl 07:00

Kommuneval (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 08:00

Kyrkjeval, kjellarstove (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 09:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Yngres (på loftet) (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 10. sep

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Onsdag 11. sep

kl 18:30

Bjerkreim og Vikeså søndagsskuler, kjellar (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 13. sep

kl 21:00

Fredagstreff (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 14. sep

kl 12:00

Basar Normisjon (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 12:30

Privat utleige kjellar (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 15. sep

IKKJE gudsteneste i soknet
Vingårdssøndag (farge: ). Preiketekst: .
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 10:00

sundagssamling. Heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Mandag 16. sep

kl 09:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:00

Gutte og jentelag (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 17. sep

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 1 "Far" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 19:30

Møte Samemisjonen (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Bibelundervisning. Møtesalen (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Onsdag 18. sep

kl 19:30

Bjerkreims Quizen - Esso (fra Kulturkalender sin kalendar)

Møte Samemisjonen (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 19. sep

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 2 "Far" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 19:30

Møte Samemisjonen (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 20. sep

kl 19:30

Misjonshelg NLM møtesal og peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 21:30

Fredagsklubben peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Laurdag 21. sep

kl 19:30

Ungdomsgudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
(farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 22. sep

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Bjerkreim Sundagsskulelag. Kyrkjekaffe.
15. søndag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Joh 15, 9 - 12 Som jeg har elsket dere. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Bjerkreim Sundagsskulelag. Kyrkjekaffe Kyrkjekaffi. (Anna: 4 års bøker/ Sundagsskulens Dag)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 19:30

Misjonshelg NLM i møtesalen (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Mandag 23. sep

kl 09:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Yngres (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 24. sep

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 27. sep

kl 19:30

Møte ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Møte Kristen MuslimMisjon. Møtesalen
Talar: Eivind Flå
(fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 21:00

Fredagstreff (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 28. sep

kl 18:00

Laurdagskveld ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 29. sep

kl 10:30

Markensgudsteneste i Lillesalen- samfunnshuset ved Ronny Myksvoll Takkoffer til IKKJE offer
16. søndag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Matt 11, 16 - 19 Likegyldighet og visdom. Liturg Ronny Myksvoll. Takkoffer til IKKJE offer. (Anna: tid og sted- ref T. Ognedal 8. aug 19)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 11:00

Endeleg søndag ImF m/ søndagsskule (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Mandag 30. sep

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:00

Gutte og jentelag (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 01. okt

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 3 "Far" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

tirsdagsmøte. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Onsdag 02. okt

kl 20:00

Bønnesamvær. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Torsdag 03. okt

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 4 "Far" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 17:00

Barnekor (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 04. okt

kl 10:00

Babysang (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 21:00

Haustferie (ikkje Fredagstreff) (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 06. okt

kl 11:00

Hausttakkefest i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Sambolabo
17. sundag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Mark 5, 35 - 43 Jesus vekker opp Jairus`datter. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Sambolabo.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Mandag 07. okt

kl 09:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Haustferie (ikkje Yngres) (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 08. okt

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 11. okt

kl 21:00

Haustferie (ikkje fredagstreff) (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 12. okt

kl 12:00

Basar NLM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 13. okt

IKKJE gudsteneste i soknet
18. sundag i treeiningstida (farge: ). Preiketekst: . (Anna: Skulens haustferie , hvis fortsatt uke 41)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 10:00

sundagssamling. Heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Mandag 14. okt

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:00

Gutte og jentelag (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 15. okt

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 1 "Son" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 19:30

Bibelundervisning NLM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Bibelundervisning. Møtesalen (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Onsdag 16. okt

kl 19:30

Bjerkreims Quizen - Esso (fra Kulturkalender sin kalendar)

Torsdag 17. okt

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 2 "Son" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

Fredag 18. okt

kl 18:00

Weekend Tonstadli (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 20:00

Fredagsklubben. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Laurdag 19. okt

kl 15:00

Basar NLM storsal og peisestove
Klokkeslett er ikkje bestemt.
(fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 20. okt

kl 11:00

G3 gudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til Norsk Gideon
19. sundag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Luk 9, 57 - 62 Jesus krever alt. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til Norsk Gideon. (Anna: Besøk fra Gideon- Oddbjørn Wetteland)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 13:00

Reservert selskap, peisestova eller storsalen (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Møte Misjon Sarepta
Sang og tale av Ole Andreas Meling
(fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Mandag 21. okt

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Yngres (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 22. okt

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 3 "Son" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 24. okt

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 4 "Son" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 18:30

LMF møte/temakveld. Møtesalen

Talar frå Misjonshøgskulen
(fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Fredag 25. okt

kl 19:30

Møte for Indre Sjømannsmisjon (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 21:00

Fredagstreff (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 26. okt

kl 18:00

Lørdagskveld, Indre Sjømannsmisjon (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 19:30

Ungdomsgudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
(farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 27. okt

kl 10:00

sundagssamling. Heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 11:00

Høgmesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til Kirkens Bymisjon Rogaland
Bots- og bønnedag (farge: fiolett). Preiketekst: Luk 15, 11 - 32 Den bortkomne og hans bror. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til Kirkens Bymisjon Rogaland.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Endelig søndag, Indre Sjømannsmisjon (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Mandag 28. okt

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:00

Gutte og jentelag (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 29. okt

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 1 "Ande" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 01. nov

kl 19:30

Møte KMM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 20:00

Fredagsklubben.Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 03. nov

kl 19:30

Gudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til IKKJE offer
Allehelgensdag (farge: fiolett). Preiketekst: Jes 60, 18 - 22 Herren skal være ditt lys. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til IKKJE offer.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Mandag 04. nov

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Yngres (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 05. nov

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 3 "Ande" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

tirsdagsmøte, peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Onsdag 06. nov

kl 20:00

Bønnesamvær, peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Torsdag 07. nov

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 4 "Ande" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

Fredag 08. nov

kl 19:30

Møte NLM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 21:00

Fredagstreff (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 09. nov

kl 09:30

Stille dag, heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 18:00

Lørdagskveld NLM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 10. nov

IKKJE gudsteneste i soknet
22. sundag i treiningstida (farge: ). Preiketekst: .
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 10:00

sundagssamling. Heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 11:00

Endeleg søndag m/ søndagsskole, NLM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Mandag 11. nov

kl 09:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:00

Gutte og jentelag (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 12. nov

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Bibelundervisning. Møtesalen (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Onsdag 13. nov

kl 19:30

Peisestova res medarbeidersamling (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Torsdag 14. nov

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 2 "Ande" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

Fredag 15. nov

kl 17:30

KRIK cup og konsert - overnatting på Misjonshuset? (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Basar NMS (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 17. nov

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Trusopplæringa
23. sundag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Matt 24, 35 - 44 Dagen og timen kjenner ingen. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Trusopplæringa. (Anna: Tårnagenthelg)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Mandag 18. nov

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Yngres (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 19. nov

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Onsdag 20. nov

kl 19:30

Bjerkreims Quizen - Esso (fra Kulturkalender sin kalendar)

Fredag 22. nov

kl 21:00

Fredagstreff (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 24. nov

kl 10:00

sundagssamling. Heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til MIsjonsprosjektet
Domssundag/Kristi kongedag (farge: raud). Preiketekst: Joh 9, 39 - 41 Til dom er jeg kommet. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til MIsjonsprosjektet. (Anna: Lys Vaken)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Mandag 25. nov

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:00

Gutte og jentelag (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 26. nov

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 28. nov

kl 17:00

Barnekor (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Julegrøt for SoulKids og SoulChrildren.Møtesalen (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Fredag 29. nov

kl 20:00

Fredagsklubben. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 01. des

kl 11:00

Høymesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til Den indre Sjømannsmisjon
1. sundag i adventstida (farge: fiolett). Preiketekst: Matt 21, 1 - 11 Inntoget i Jerusalem. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til Den indre Sjømannsmisjon.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Endeleg søndag m/ søndagsskole, NLM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Mandag 02. des

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Yngres (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 03. des

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

tirsdagsmøte. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Onsdag 04. des

kl 19:30

Møte KMM
Herdis Heimdal blir med
(fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 20:00

Bønnesamvær. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Torsdag 05. des

kl 17:00

Barnekor (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 06. des

kl 21:00

Fredagstreff (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 07. des

kl 19:00

Julesongkveld (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 08. des

kl 19:30

Lysmesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Konfirmantarbeidet
2. sundag i adventstida (farge: fiolett). Preiketekst: Joh 14, 1 - 4 Jeg vil ta dere til meg. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til Konfirmantarbeidet.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Mandag 09. des

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:00

Gutte og jentelag (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 10. des

kl 19:30

Bibelundervisning NLM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Bibelundervisning Møtesalen (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Fredag 13. des

kl 20:00

Fredagsklubben peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 15. des

kl 10:00

sundagssamling. Heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 11:00

Høgmesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til Misjonsprosjektet
3. sundag i adventstida (farge: fiolett). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til Misjonsprosjektet.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Mandag 16. des

kl 10:30

Knerten. Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 19:30

Yngres? (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 17. des

kl 19:30

Bønnemøte (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 20. des

kl 08:30

Skolegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til 0
Fredag (farge: fiolett). Preiketekst: Luk 2, 1-20 Juleevangeliet. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til 0.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 10:30

Skolegudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til 0
Fredag (farge: fiolett). Preiketekst: Luk 2, 1-20 Juleevangeliet. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til 0.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 11:30

Skolegudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til 0
Fredag (farge: fiolett). Preiketekst: Luk 2, 1-20 Juleevangeliet. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til 0.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 15:00

Klargjering selskap (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 21. des

kl 10:00

Privat utleige (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 22. des

kl 18:30

Julekonsert i Bjerkreim kyrkje Takkoffer til Trusopplæringa
4. sundag i adventstida (farge: fiolett). Preiketekst: Luk 1, 46 - 55 Marias lovsang. Takkoffer til Trusopplæringa.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Tysdag 24. des

kl 13:00

Familiegudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Misjonsprosjektet
Julaftan (farge: kvit). Preiketekst: Luk 2, 1 - 20 Jesus blir født. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til Misjonsprosjektet.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 14:30

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Kirkens Nødhjelp
Julaftan (farge: kvit). Preiketekst: Luk 2, 1 - 20 Jesus blir født. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til Kirkens Nødhjelp.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 16:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Trusopplæringa
Julaftan (farge: kvit). Preiketekst: Luk 2, 1 - 20 Jesus blir født. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til Trusopplæringa.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Onsdag 25. des

kl 11:00

Høgtidsgudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til NLM
Juledag (farge: kvit). Preiketekst: Joh 1, 1 - 14 Ordet ble menneske. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til NLM.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Torsdag 26. des

kl 10:00

Privat utleige, oppe (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 12:00

Privat utleige, ny kjellar (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 14:00

Reservert selskap.Peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 18:30

Juletrefest ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 28. des

kl 17:00

Juletrefest søndagsskulen (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Juletrefest søndagsskulen. Heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 29. des

kl 19:30

Familiegudsteneste i Ørsdalen kapell ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til IKKJE offer
Romjulssundag (farge: kvit). Preiketekst: Matt 2, 13 - 15 Flukten til Egypt. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til IKKJE offer. (Anna: Juletrefest)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Juletrefest NLM. Heile huset (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Tysdag 31. des

kl 23:00

Gudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til IKKJE offer
Nyttårsaftan (farge: kvit). Preiketekst: Luk 13, 6 - 9 Fikentreet som ikke bar frukt. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Takkoffer til IKKJE offer.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 05. jan

kl 11:00

Høymesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
Kristi åpenbaringsdag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Onsdag 08. jan

kl 19:30

Møteveke ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 09. jan

kl 19:30

Møteveke ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 10. jan

kl 19:30

Møteveke ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 11. jan

kl 18:00

Lørdagskveld ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 12. jan

kl 11:00

Ikkje gudsteneste i soknet
2. søndag i åpenbaringstiden (farge: ). Preiketekst: .
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Endeleg søndag m/ søndagsskule ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 14. jan

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 1 "bøn og bod" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

Torsdag 16. jan

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 2 "bøn og bod" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

Sundag 19. jan

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
3. søndag i åpenbaringstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (Anna: Biblar til 6. klasse)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 19:00

NLM, årsmøte ? (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 21. jan

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 3 "bøn og bod" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 19:30

Bibelundervisning (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 20:30

Årsmøte Normisjon (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Onsdag 22. jan

kl 17:00

Barneveke NLM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 23. jan

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 4 "bøn og bod" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 17:00

Barneveke (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 24. jan

kl 18:00

Barnevekefest (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 25. jan

kl 14:00

Res selskap ???? (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 26. jan

kl 11:00

Familiegudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
4. søndag i åpenbaringstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (Anna: Biblar til 6. klasse)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Endeleg søndag m/ søndagsskule (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 28. jan

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 1 "Gudsbevis" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

kl 19:00

Årsmøte ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 30. jan

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 2 "Gudsbevis" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

Sundag 02. feb

kl 19:30

G3 i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
5. søndag i åpenbaringstiden / Kyndelsmesse (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Tysdag 04. feb

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 3 "Gudsbevis" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

Torsdag 06. feb

kl 14:00

Konfirmant Gruppe 4 "Gudsbevis" (fra Bjerkreim Sokn Aktivitetar sin kalendar)

Fredag 07. feb

kl 16:00

Klargjøring basar (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 08. feb

kl 12:00

Vinterbasar (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 09. feb

kl 11:00

Ikkje gudsteneste i soknet
Såmannssøndag (farge: ). Preiketekst: .
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 19:00

The Holy Chain Breakers & The 15 Dicsiples - Gospelkonsert i Kyrkja (fra Kulturkalender sin kalendar)

Sundag 16. feb

kl 11:00

Høymesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
Kristi forklarelsesdag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Tysdag 18. feb

kl 19:30

Bibelundervisning (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 20. feb

kl 19:30

Møteveke NMS (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 21. feb

kl 19:30

Møteveke NMS (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 22. feb

kl 18:00

Lørdagskveld NMS (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 23. feb

kl 11:00

Lek gudsteneste i Ivesdal kapell
Fastelavnssøndag (farge: ). Preiketekst: .
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Endeleg søndag m/ søndagsskule (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 01. mar

kl 11:00

Ikkje gudsteneste i soknet
1. søndag i fastetiden (farge: ). Preiketekst: .
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 08. mar

kl 11:00

Gospelmesse i Bjerkreim ved Leif Wikøren Nilsen. Kyrkjekaffe.
2. søndag i fastetiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Kyrkjekaffe checked. (Anna: Sokneårsmøte)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Torsdag 12. mar

kl 14:00

Utleige hovedetasje + ny kjellar (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 13. mar

kl 18:00

Klargjering basar (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 14. mar

kl 12:00

Bedehusbasar (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 15. mar

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
3. søndag i fastetiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (Anna: Diplom dåpskule)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Tysdag 17. mar

kl 19:30

Bibelundervisning (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 20. mar

kl 19:30

Møter Normisjon (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 21. mar

kl 18:00

Lørdagskveld (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 22. mar

kl 11:00

Høymesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
Maria budskapsdag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Endeleg søndag m/ søndagsskule (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 24. mar

kl 19:00

Informasjonsmøte fasteaksjon møtesalen (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Onsdag 25. mar

kl 19:30

Møte Samemisjonen (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 26. mar

kl 19:30

Møte Samemisjonen (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 29. mar

kl 11:00

Ikkje gudsteneste i soknet
4. søndag i fastetiden (farge: ). Preiketekst: .
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Laurdag 04. apr

kl 14:00

Privat utleige hovedetasje + kjellerstue (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 05. apr

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen
Palmesøndag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Torsdag 09. apr

kl 11:00

Skriftemålsgudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
Skjærtorsdag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 19:30

Skjærtorsdagsmøte ImF (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 10. apr

kl 11:00

Pasjonsgudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen
Langfredag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 12. apr

kl 11:00

Høgtidsgudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
Påskedag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Mandag 13. apr

kl 19:30

2.påskedagsmøte NLM (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 17. apr

kl 19:00

Gutte- og jentelagsbasar (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 19. apr

kl 11:00

Høymesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
2. søndag i påsketiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Tysdag 21. apr

kl 19:30

Bibelundervisning (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 23. apr

kl 19:30

Møte, kristen muslimmisjon (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Fredag 24. apr

kl 14:00

Gjøre klart til selskap oppe (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 25. apr

kl 10:00

Privat utleige, hovedetasje (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 14:00

Selskap peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 26. apr

kl 11:00

Ikkje gudsteneste i soknet
3. søndag i påsketiden (farge: ). Preiketekst: .
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Endeleg søndag m/ søndagsskole (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 02. mai

kl 11:30

Res. konf.selskap (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

kl 15:00

Klargjering selskap (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 03. mai

kl 10:00

Søndagsskuletur (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 11:00

Familiegudsteneste i Ørsdalen kapell ved Leif Wikøren Nilsen
4. søndag i påsketiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (Anna: Samarbeid med søndagsskulene / sommeravslutning)
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Privat utleige (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 10. mai

kl 11:00

G3 i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
5. søndag i påsketiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Res konf.selskap (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 17. mai

kl 09:30

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen
17. mai / 6. søndag i påsketiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 19:00

17.-mai fest (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Mandag 18. mai

kl 18:00

Dekke border konf. fest (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Tysdag 19. mai

kl 19:30

Samtalegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen
(farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 20:00

Konfirmantfest
Smøre mat på føremiddagen
(fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Torsdag 21. mai

kl 10:30

Gudsteneste på omsorgsenteret ved Leif Wikøren Nilsen
Kristi Himmelfartsdag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Laurdag 23. mai

kl 12:00

Klargjering selskap (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 13:00

peisestova res konfirmasjonsselskap (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 24. mai

kl 10:00

Privat utleige kjellar
Konfirmasjonsselskap
(fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 11:00

Konfirmasjonsgudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen
Søndag før pinse (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 12:00

konfirmasjonsselskap peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Laurdag 30. mai

kl 12:00

Klargjering selskap oppe (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 14:00

peisestova res konfirmasjonsselskap (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 31. mai

kl 10:00

Privat utleige hovedetasje
Konfirmasjonsselskap
(fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

kl 11:00

Konfirmasjonsgudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen
Pinsedag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 12:00

konfirmasjonsselskap peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Mandag 01. jun

kl 12:00

Tur til Knuden ? (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Laurdag 06. jun

kl 15:00

peisestova forberedelse konfirmasjonsselskap (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 07. jun

kl 11:00

Konfirmasjonsgudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen
Treenighetssøndag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

kl 12:00

konfirmasjonsselskap peisestova (fra Vikeså Misjonshus sin kalendar)

Sundag 14. jun

kl 11:00

Høgmesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd.
2. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 21. jun

kl 11:00

Friluftsgudsteneste i Lauperak(??) ved Leif Wikøren Nilsen
3. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen.
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Tysdag 23. jun

kl 19:00

Jonsokfeiring (fra Bjerkreim Bedehus sin kalendar)

Sundag 28. jun

kl 11:00

Ikkje gudsteneste i soknet
4. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: .
(fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Denne siden er utviklet av Leif Wikøren Nilsen © 2010-2019 for Bjerkreim sokn.
Brukerkommentarer / forslag til forbedringer/forenklinger ønskes.
Motto: enkelt - men ikke enklere Det tok 0.06 sekunder å generere siden på serveren.