Infoskjerm
DEN NORSKE KYRKJA
Bjerkreim kyrkjelyd
Logg inn
Kyrkjelyden sitt bildealbum på nett
   Bjerkreim kyrkjekontor
   Postboks 38
   4384 Vikeså


Bjerkreim kyrkje
Ivesdal kapell
Ørsdalen kapell
Bjerkreim sokn sine arrangement Samleoversikt aktivitet i soknet Bjerkreim bedehus Vikeså misjonshus BKU KRIK Bjerkreim kommune Bjerkreimsnytt Misjonsalliansen Ecuador Andre lenker ut på nettet
Bakgrunnsbilde © Alf S. Ognedal
Vassboe i Ørsdalen
Tysdag 20. aug
Torsdag 22. aug
Fredag 23. aug
Laurdag 24. aug
Sundag 25. aug
Mandag 26. aug
Tysdag 27. aug
Torsdag 29. aug
Fredag 30. aug
Laurdag 31. aug
Sundag 01. sep
Mandag 02. sep
Aktuelt ute på nettet:
Innhaldet i desse lenkene er frå andre nettstadar.
«Stemningen er ­amper før kirkevalget. ­Årsaken er ulike regler for ulike lister»
Vårt Land - forsiden: «Stemningen er ­amper før kirkevalget. ­Årsaken er ulike regler for ulike lister»
Flere rogalendinger
NRK Rogaland: Rogaland har nå 477.871 innbyggere, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Dermed er det blitt 2217 flere rogalendinger det siste halvåret. Kommunene som har hatt negativ utvikling i folketallet er Bjerkreim, Forsand, Hjelmeland og Sauda.
Thor Magne Seland: – Kirkens utfordring er å være relevant for folk flest
Vårt Land - forsiden: Thor Magne Seland: – Kirkens utfordring er å være relevant for folk flest
Magne Hersvik: – Det viktigste for kirken er å få fram evangeliet om frelse!
Vårt Land - forsiden: Magne Hersvik: – Det viktigste for kirken er å få fram evangeliet om frelse!
Velsignet strøm
NRK Rogaland: Norges første kirke med solcellepanel på taket, Strand kirke på Tau, produserer mer strøm en det kirken har bruk for, skriver Aftenbladet. Solcellepanelet ser ut som skiferplater, og kirken leverer to tredeler av strømmen som blir produsert til Lyse.
Jo, det ble lys for Norges første kirke med solceller
Stavanger Aftenblad: Norges første solcellekirke er blitt selvforsynt med strøm.
Første kirke med solcelletak
NRK: Med lekre solcellepaneler som på avstand ser ut som skiferplater, har Strand kirke i Rogaland blitt velsignet med mer strøm enn den trenger. – Vi leverer to tredeler av kraften som produseres til Lyse, sier kirken til Stavanger Aftenblad.
Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner besøker Jessheim vidaregåande skole i Ullensaker og Kirkeparken vidaregåande skole i Moss
Regjeringen.no: Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner ønsker nye elevar ved Jessheim vidaregåande skole velkomne til første skoledag tysdag 20.august. Statsråden vil også vere med på ein samfunnsfagstime ved Kirkeparken vidaregåande skole i Moss.
Tor Helge hjalp en kirke i Thailand. Resultatene var så gode at misjonæren tok med seg metoden hjem
Vårt Land - forsiden: Tor Helge hjalp en kirke i Thailand. Resultatene var så gode at misjonæren tok med seg metoden hjem
Fikk flaggstang over seg
NRK: I Kirkenes har politihusets flaggstang falt over en person. Det skriver politiet i Finnmark på Twitter. Personen er moderat skadet og stabil, og politiet undersøker årsaken til hendelsen.
10 år med utvalgte kulturlandskap i jordbruket
Regjeringen.no: I år er det 10 år siden de første utvalgte kulturlandskapene ble presentert. Det markeres på Rennesøy i Rogaland tirsdag 20. august fra kl. 13.00, hvor både landbruks- og matminister Olaug Bollestad og klima- og miljøminister Ola Elvestuen vil være tilstede.
Etterlyser moskékunnskap i Norge
NRK: Religionsprofessor Torkel Brekke etterlyser moskékunnskap i Norge. – Hvis vi skal ta høyreekstrem­istisk og antimuslimsk aktivitet på alvor, trenger vi mer kunnskap om dem som er truet, skriver Brekke i et innlegg i Vårt Land.
Eier ble avhørt
NRK Rogaland: Politiet kom i kontakt med eier av hunden som skadet og drepte sauer på et jorde i Prestegårdsveien i Sandnes i går kveld. Eieren ble avhørt. Totalt ble 12 sauer drept, og en sau ble avlivet av politiet på stedet etter samtykke fra bonden.
Jobber med å spore opp eier
NRK Rogaland: Politiet jobber med å spore opp eier etter at en hund skal ha jaget, skadet og drept sauer på et jorde i Prestegårdsveien i Sandnes. Hunden er ifølge politiet hvit, langhåret og større enn en Schæfer.
Ti skadde og døde sauer
NRK Rogaland: Politiet har funnet omtrent ti skadde og døde sauer på et jorde i Prestegårdsveien i Sandnes. Noen av sauene ser ut til å ha ligget en stund, mens andre trolig er drept og skadd i dag. Det er uklart om det er samme hund som har vært på ferde tidligere.
Sauer skadet av hund
NRK Rogaland: Klokken 19.45 fikk politiet melding om en hund som hadde jaget sauer på et jorde i Prestegårdsveien i Sandnes. Ifølge politiet skal flere sauer være skadet.
14 forenkla forelegg
NRK Rogaland: 14 sjåfører fikk forenklede forelegg etter å ha tråkka litt for hardt på gassen på E39 i Bjerkreim i kveld. Høyeste målte hastighet var 103 km/t i 80-sonen.
Ny frist for å kreve tilskudd til tros- og livssynssamfunn i 2019
Regjeringen.no: Tros- og livssynssamfunn utenom Den norske kirke som ennå ikke har fremmet et krav om tilskudd for 2019, kan kreve tilskudd innen 13. september 2019.
Bistand ved jobbskifte
Presteforeninga: Presteforeningens tillitsvalgte og sekretariat kan gi deg bistand og råd når du søker ny stilling og skal signere ny arbeidskontrakt. Hvis du søker prestestilling i Den norske kirke (rettssubjektet) vil arbeidstakerrepresentanten i innstillingsrådet være en tillitsvalgt fra Presteforeningen. Benytt gjerne anledningen i etterkant av intervjuet til å få tilbakemelding på intervjuet og stille spørsmål du […]
Rådgivning og bistand i arbeidsforholdet
Presteforeninga: Som medlem i Presteforeningen har du rett på bistand og rådgivning fra våre tillitsvalgte og sekretariatet i spørsmål som gjelder dine lønns- og arbeidsvilkår. Bistanden gis uavhengig av arbeidsforholdets størrelse så lenge det er relevans for arbeidsforholdet og har betydning for medlemmet som arbeidstaker eller fremtidig arbeidstaker. Medlemmer som melder seg inn i foreningen mens […]
Lønnsforhandlinger
Presteforeninga: Presteforeningens tillitsvalgte kan forhandle lønn for deg når du får ny stilling og etter som årene går. Ved tilsetting i ny stilling kan du få råd fra tillitsvalgte om lønnstilbudet du har fått, og hjelp til å forhandle om eventuelt høyere lønn. Arbeidsgivers siste tilbud vil være det som gjelder. Lokale lønnsforhandlinger: Send inn ditt […]
Bokomtale: Da Gud skiftet mening
Presteforeninga: Trond Bakkevig og Tomm Kristiansen: Da Gud skiftet mening. Femti år som forandret kirken, Cappelen Damm 2019 Av Per Kristian Aschim, fagsjef i Presteforeningen Året 1968 ble opplevd som skjellsettende både i kirke og samfunn. I kirkelig sammenheng forbindes året med en vending mot sosialetikken, med Kirkenes Verdensråds generalforsamling i Uppsala som en sentral hendelse. […]
Bokomtale: Rådet som forandret kirken
Presteforeninga: Jan Arild Holbek: Rådet som forandret kirken. Kirkerådet gjennom 50 år. Verbum 2019 av Lars Erlend Kielland, Pilegrims- og personalprest, Hamar bispedømme Mangeårig journalist i avisen Vårt Land, Jan Arild Holbek, har foretatt et viktig og ambisiøst vågestykke. Å samle Kirkerådets 50-årige historie mellom to permer. Resultatet har blitt en lesverdig framstilling av Kirkerådets utvikling […]
Kol 2,16-23: 16 Så lat då ingen dømma dykk når det gjeld mat og drikke, høgtider, nymånedagar eller sabbatsdagar. 17 Dette er berre skuggen av det som skulle koma, men kroppen høyrer Kristus til. 18 Lat ikkje dei som vil driva med sjølvfornekting og engledyrking, røva sigersprisen frå dykk. Dei går heilt opp i sine eigne syn, og utan grunn blæs dei seg opp av tankar som kjem frå deira eige kjøt og blod, 19 og held ikkje fast på han som er hovudet. Ut frå han veks heile kroppen med ein vokster som er av Gud, og blir halden oppe og bunden saman av alle sener og band.
    20 Når de med Kristus har døydd bort frå grunnkreftene i verda, korleis kan de då leva slik ein gjer i verda, og følgja bod som 21 «ta ikkje», «smak ikkje», «rør ikkje»? 22 Dette er berre menneskelege bod og lærdomar om ting som er meinte til å brukast og gå til grunne. 23 Rett nok har slikt ord på seg for å vera visdom, både sjølvlaga gudsdyrking, sjølvfornekting og mishandling av kroppen. Men det er ingen ting verdt, det tener berre til å gjera kjøtet vårt til lags. kilde: bibel.no
Gudsteneste denne uka i Bjerkreim soknHar du lagt merke til dei fine kyrkjene våre? Her arrangerer me flotte gudstenester - for alle!

På sundag den 25. august kl 11.00 er det Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje. Leif Wikøren Nilsen er liturg. Det blir song/musikk v/Ellinor, Hilde og Renate m/flere. Kai Tore på trommer, Torunn på bassgitar. 6 års bøker . Kyrkjekaffe. Offer til Trusopplæringa.


Tilbake til kyrkjelyden sin nettside

Alle aktiviteter i Bjerkreim

Alle gudstenester i Bjerkreim sokn Gudstenester med dåp
Aktiviteter i Bjerkreim sokn utanom gudstenester

Gudstenester i Bjerkreim kyrkje Gudstenester i Bjerkreim kyrkje med dåp
Gudstenester i Ivesdal kapell Gudstenester i Ivesdal kapell med dåp
Gudstenester i Ørsdalen kapell

G3-gudstenester Ungdomsgudstenester Bjerkreim Bedehus Kulturkalender Vikeså Misjonshus

Aktivitetar i kyrkjelyden
Her finn du ein så godt som fullstendig oversikt over aktivitetane i kyrkjelyden og på bedehusa med meir. Bruk vala over til å velje kva slags oversikt du vil ha.

Gudstenester med dåp

Sundag 25. aug

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Trusopplæringa. Kyrkjekaffe. 11. søndag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Joh 8, 31 - 36 Virkelig fri. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Trusopplæringa. Kyrkjekaffe Kyrkjekaffi. (Anna: 6 års bøker ) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 01. sep

kl 11:00

Familiegudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen Predikant Ragnvald Leif Immerstein. Takkoffer til NMS. Kyrkjekaffe. 12. søndag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Joh 6, 1-15 Jesus metter 5000. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Predikant Ragnvald Leif Immerstein. Mulighet for dåp. Takkoffer til NMS. Kyrkjekaffe Kyrkjekaffi. (Anna: 6 års bøker ) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 08. sep

kl 11:00

Gospelmesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Konfirmantarbeidet. Kyrkjekaffe. 13. søndag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Apg 6, 1 - 7 En ny tjeneste i menigheten. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Konfirmantarbeidet. Kyrkjekaffe Kyrkjekaffi. (Anna: Presentasjon konfirmantar) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 22. sep

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Bjerkreim Sundagsskulelag. Kyrkjekaffe. 15. søndag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Joh 15, 9 - 12 Som jeg har elsket dere. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Bjerkreim Sundagsskulelag. Kyrkjekaffe Kyrkjekaffi. (Anna: 4 års bøker/ Sundagsskulens Dag) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 06. okt

kl 11:00

Hausttakkefest i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Sambolabo 17. sundag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Mark 5, 35 - 43 Jesus vekker opp Jairus`datter. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Sambolabo. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 20. okt

kl 11:00

G3 gudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til Norsk Gideon 19. sundag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Luk 9, 57 - 62 Jesus krever alt. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til Norsk Gideon. (Anna: Besøk fra Gideon- Oddbjørn Wetteland) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 27. okt

kl 11:00

Høgmesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til Kirkens Bymisjon Rogaland Bots- og bønnedag (farge: fiolett). Preiketekst: Luk 15, 11 - 32 Den bortkomne og hans bror. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til Kirkens Bymisjon Rogaland. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 17. nov

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Takkoffer til Trusopplæringa 23. sundag i treeiningstida (farge: grøn). Preiketekst: Matt 24, 35 - 44 Dagen og timen kjenner ingen. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Takkoffer til Trusopplæringa. (Anna: Tårnagenthelg) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 24. nov

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til MIsjonsprosjektet Domssundag/Kristi kongedag (farge: raud). Preiketekst: Joh 9, 39 - 41 Til dom er jeg kommet. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til MIsjonsprosjektet. (Anna: Lys Vaken) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 01. des

kl 11:00

Høymesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til Den indre Sjømannsmisjon 1. sundag i adventstida (farge: fiolett). Preiketekst: Matt 21, 1 - 11 Inntoget i Jerusalem. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til Den indre Sjømannsmisjon. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 15. des

kl 11:00

Høgmesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til Misjonsprosjektet 3. sundag i adventstida (farge: fiolett). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til Misjonsprosjektet. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Onsdag 25. des

kl 11:00

Høgtidsgudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Takkoffer til NLM Juledag (farge: kvit). Preiketekst: Joh 1, 1 - 14 Ordet ble menneske. Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. Takkoffer til NLM. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 05. jan

kl 11:00

Høymesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Kristi åpenbaringsdag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 19. jan

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 3. søndag i åpenbaringstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (Anna: Biblar til 6. klasse) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 26. jan

kl 11:00

Familiegudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 4. søndag i åpenbaringstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (Anna: Biblar til 6. klasse) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 02. feb

kl 19:30

G3 i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 5. søndag i åpenbaringstiden / Kyndelsmesse (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 16. feb

kl 11:00

Høymesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Kristi forklarelsesdag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 08. mar

kl 11:00

Gospelmesse i Bjerkreim ved Leif Wikøren Nilsen. Kyrkjekaffe. 2. søndag i fastetiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Kyrkjekaffe checked. (Anna: Sokneårsmøte) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 15. mar

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 3. søndag i fastetiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (Anna: Diplom dåpskule) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 22. mar

kl 11:00

Høymesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Maria budskapsdag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 05. apr

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen Palmesøndag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 12. apr

kl 11:00

Høgtidsgudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Påskedag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 19. apr

kl 11:00

Høymesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 2. søndag i påsketiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 03. mai

kl 11:00

Familiegudsteneste i Ørsdalen kapell ved Leif Wikøren Nilsen 4. søndag i påsketiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (Anna: Samarbeid med søndagsskulene / sommeravslutning) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 10. mai

kl 11:00

G3 i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 5. søndag i påsketiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 07. jun

kl 11:00

Konfirmasjonsgudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen Treenighetssøndag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 14. jun

kl 11:00

Høgmesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 2. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 05. jul

kl 11:00

Høymesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 5. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 12. jul

kl 11:00

Høymesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. Aposteldagen / 6. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 19. jul

kl 11:00

Høymesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 7. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 23. aug

kl 11:00

Høymesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 12. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (Anna: 50års konfirmantar) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 30. aug

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen 13. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (Anna: 6års bok) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 06. sep

kl 11:00

Familiegudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen Vingårdssøndag / 14. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (Anna: 6års bok) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 20. sep

kl 11:00

Gospelmesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen 16. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (Anna: Konfirmantpresentasjon) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 11. okt

kl 11:00

G3 og haustakkefest i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen 19. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 18. okt

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen 20. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (Anna: Sundagsskulens dag og 4årsbøker) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 08. nov

kl 11:00

Høymesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 23. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 15. nov

kl 11:00

Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen 24. søndag i treenighetstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (Anna: Lys vaken) (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 29. nov

kl 11:00

Høymesse i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 1. søndag i adventstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 13. des

kl 11:00

Høymesse i Bjerkreim kyrkje ved Leif Wikøren Nilsen. Nattverd. 3. søndag i adventstiden (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. Nattverd. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 27. des

kl 19:30

Familiegudsteneste i Ørsdalen kapell ved Leif Wikøren Nilsen Romjulssøndag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Sundag 06. jun

kl 11:00

Konfirmasjonsgudsteneste i Ivesdal kapell ved Leif Wikøren Nilsen Treenighetssøndag (farge: ). Preiketekst: . Liturg Leif Wikøren Nilsen. Mulighet for dåp. (fra Bjerkreim sokn sin kalendar)

Denne siden er utviklet av Leif Wikøren Nilsen © 2010-2019 for Bjerkreim sokn.
Brukerkommentarer / forslag til forbedringer/forenklinger ønskes.
Motto: enkelt - men ikke enklere Det tok 0.05 sekunder å generere siden på serveren.