DEN NORSKE KYRKJA
Bjerkreim kyrkjelyd
Logg inn
Kyrkjelyden sitt bildealbum på nett
   Bjerkreim kyrkjekontor
   Postboks 38
   4389 Vikeså


Bjerkreim kyrkje
Ivesdal kapell
Ørsdalen kapell
Bjerkreim sokn sine arrangement Samleoversikt aktivitet i soknet Bjerkreim bedehus Vikeså misjonshus BKU KRIK Bjerkreim kommune Bjerkreimsnytt Misjonsalliansen Ecuador Andre lenker ut på nettet
Bakgrunnsbilde © Alf S. Ognedal
Tengesdal
Sundag 19. aug
Tysdag 21. aug
Torsdag 23. aug
Fredag 24. aug
Laurdag 25. aug
Sundag 26. aug
Mandag 27. aug
Tysdag 28. aug
Torsdag 30. aug
Fredag 31. aug
Aktuelt ute på nettet:
Innhaldet i desse lenkene er frå andre nettstadar.
Mann i 70-årene savnet i Egersund
NRK: En mann i midten av 70-årene er savnet fra en institusjon i Egersund i Rogaland. Han ble sist observert lørdag ettermiddag rundt klokken 17. – Han er dårlig til beins og går sakte med rullator, opplyser operasjonsleder John Ask i politiet til NTB.
Mann i 70-årene savnet fra institusjon i Egersund
Dagbladet: En mann i midten av 70-årene er savnet fra en institusjon i Egersund i Rogaland. Han ble sist observert lørdag ettermiddag rundt klokken 17.
Brann i Kopervik
NRK: Ein person har fått i seg ein del røyk og ein hund er død, etter ein brann i ein bustad i Kopervik, laurdag kveld. Brannvesenet fekk melding om brannen i Ringgata i 19-tida. Brannen er nå sløkt.
Etterforskes for vanntortur
NRK: To kadetter ved et prestisjetungt britisk militærakademi er under etterforskning, etter rapporter om at de skal ha utført vanntortur mot en annen kadett, ifølge Sputnik News. Brigadelederen for akademiet sier at de ser alvorlig på hendelsen.
Slik vil de hindre at nye studenter slutter å gå i kirken
Dagen.no: Menigheter i de tre største byene i Norge har gått sammen om en felles dag for å ønske nye kristne studenter velkommen og få dem inn i det kirkelige fellesskapet.
Jobber med å skaffe ei kran
NRK: Alle bilene som befant seg på MF «Eid» er fremdeles om bord. NRK kjenner til at ferjeselskapet Fjord 1, som eier «Eid», jobber med å få fatt i ei stor kran som skal heise én og én bil av ferja.
Sykkelritt langs E39
NRK Rogaland: Ifølge tips foregår det et sykkelritt langs E39 ved Nedrebø i Bjerkreim, sør for Ålgård. Tipseren hevder rittet ikke er merket, og oppfordrer bilister langs strekningen til å være oppmerksomme. Politiet sitter ikke på informasjon om rittet, og kan ikke uttale seg på bakgrunn av det.
Se de dramatiske bildene av brannen
NRK: Lørdag ligger ferja MF «Eid» på industrikaia i Forsand kommune. Til uken skal etterforskere se nærmere på hvordan ferja kunne ta fyr.
- Kolossalt mye fisk g?r opp i elva
Dalane tidende: Med god vassf?ring etter regnet har fisket tatt seg kraftig opp i Bjerkreimselva. - Det lover veldig godt for de siste fire ukene av ?rets sesong, sier daglig leder i elveeierlaget, Torill Dalene Gjedrem.
Kirkerenovering vil koste 60 millioner. Ordfører frykter kirken må rives hvis ikke staten bidrar.
Vårt Land - forsiden: Kirkerenovering vil koste 60 millioner. Ordfører frykter kirken må rives hvis ikke staten bidrar.
– Hvis noen tenker at de ikke er bra nok til å døpe barna sine, har vi en jobb å gjøre
Vårt Land - forsiden: – Hvis noen tenker at de ikke er bra nok til å døpe barna sine, har vi en jobb å gjøre
Seminar: Taushetsplikt og avvergeplikt for prester og andre kirkelige tilsatte
Presteforeninga: Norsk Selskap for Kirkerett inviterer til seminar om Taushetsplikt og avvergeplikt for prester og andre kirkelige tilsatte. Seminaret finner sted i Oslo bispegård (St. Halvardsplass 3, Oslo) 31. oktober 2018 kl. 12.00-15.30. Innledere er: Morten Holmboe, professor, PhD, Politihøgskolen, Forskningsavdelingen Kjartan Leer-Salvesen, førsteamanuensis, PhD, Høgskolen i Volda, Avdeling for humanistiske fag og lærerutdanning Solveig Karin […]
Funnet i god behold
NRK Rogaland: Mannen som var savnet i Bjerkreim, ble funnet av en hundepatrulje og er i god behold.
Leteaksjon i Bjerkreim
NRK Rogaland: Politi og frivillige leter etter en mann i 40-årene som har gått seg vill i området Trollarinda. Det er regn og tåke i området.
Heder til Team Ingebrigtsen
NRK Rogaland: Brødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen ble i kveld hedret på NM-vekas første dag. Sandnesordføreren og idrettskretsen ville gjør stas på familien etter prestasjonene under EM i Berlin. Henrik tok sølv og Jakob to gull.
Stipendutlysning – konferansestipender høsten 2018
Presteforeninga: Presteforeningen lyser ut konferansestipender høsten 2018. Det er lokallagsstyrer og stiftsstyrer som foreslår kandidater, og sentralstyret som tildeler stipender. Foreslå gjerne deg selv til dine tillitsvalgte. PF dekker reise og konferanseavgift, eventuelt også utgifter til opphold. I høst lyses det ut i alt seks stipender med to ulike forslagsfrister. Del innsikten med medlemmene De som […]
PFs kurskalender
Presteforeninga: Her finner du oversikt over planlagte kurs for deg som er tillitsvalgt i PF. Har du spørsmål angående kursene kan du ta kontakt med sekretariatet. Høst 2018 Sentrale kurs OU-kurs for tillitsvalgte i KA trad (fellesråd), Virke og KS. 24.-25. september Opplæring i tariff, lov- og avtaleverk, tillitsvalgtrollen m.m. Kurssted: Rotterdam Kursleder: Per Hostad, advokat/rådgiver […]
Kurstilbud til foreldre
Bjerkreim kommune
Luk 12,41-48: 41 Då spurde Peter: «Herre, er det oss du siktar til med denne likninga, eller gjeld ho for alle?» 42 Herren svara:
        «Kven er den trufaste og kloke hushaldaren, den som herren set over tenestefolket sitt så han skal gje dei mat i rette tid? 43 Lukkeleg er den tenaren som herren finn i arbeid med dette når han kjem tilbake! 44 Sanneleg, eg seier dykk: Herren skal setja han over alt det han eig. 45 Men set at tenaren seier med seg: ‘Det tek nok endå ei stund før herren min kjem’, og han så tek til å slå tenestegutane og tenestejentene og eta og drikka til han blir full. 46 Då skal herren hans koma ein dag han ikkje ventar og ein time han ikkje veit om, og hogga han ned og la han få dela lagnad med dei vantruande. 47 Den tenaren som veit kva herren hans vil, og likevel ikkje steller i stand eller gjer det herren vil, han skal få mange slag. 48 Men den som ikkje veit det og gjer det som fortener slag, han skal sleppa med færre. Den som mykje har fått, av han blir det venta mykje. Og den som mykje er tiltrudd, av han skal det krevjast dess meir. kilde: bibel.no
Velkommen til gudsteneste i Bjerkreim!
Gudsteneste denne uka i Bjerkreim soknHar du lagt merke til dei fine kyrkjene våre? Her arrangerer me flotte gudstenester - for alle!

På sundag den 19. august kl 11.00 er det IKKJE gudsteneste i soknet.


På sundag den 26. august kl 11.00 er det Familiegudsteneste i Bjerkreim kyrkje. Leif Wikøren Nilsen er liturg. 6årsbok og 50årskonfirmantar. Kyrkjekaffe. Offer til Trusopplæringa.


Denne siden er utviklet av Leif Wikøren Nilsen © 2010-2018 for Bjerkreim sokn.
Brukerkommentarer / forslag til forbedringer/forenklinger ønskes.
Motto: enkelt - men ikke enklere Det tok 0.03 sekunder å generere siden på serveren.