Infoskjerm
DEN NORSKE KYRKJA
Bjerkreim kyrkjelyd
Logg inn
Kyrkjelyden sitt bildealbum på nett
   Bjerkreim kyrkjekontor
   Postboks 38
   4384 Vikeså


Bjerkreim kyrkje
Ivesdal kapell
Ørsdalen kapell
Bjerkreim sokn sine arrangement Samleoversikt aktivitet i soknet Bjerkreim bedehus Vikeså misjonshus BKU KRIK Bjerkreim kommune Bjerkreimsnytt Misjonsalliansen Ecuador Andre lenker ut på nettet
Bakgrunnsbilde © Alf S. Ognedal
Birkeland Store
Laurdag 20. okt
Sundag 21. okt
Mandag 22. okt
Tysdag 23. okt
Onsdag 24. okt
Torsdag 25. okt
Fredag 26. okt
Laurdag 27. okt
Sundag 28. okt
Mandag 29. okt
Tysdag 30. okt
Onsdag 31. okt
Torsdag 01. nov
Fredag 02. nov
Aktuelt ute på nettet:
Innhaldet i desse lenkene er frå andre nettstadar.
15 av 16 delegater fra blå side
NRK: Rogaland KrF sender 15 delegater som ønsker å gå i dialog med dagens regjering til landsmøtet. Kun én av dem som sendes vil stemme for Hareides råd om å gå i regjering med Ap og Sp.
Kjempenederlag for Hareide: 15 av 16 Rogaland-delegater vil beholde Solberg som statsminister
VG: STAVANGER (VG) 15 av 16 delegater fra KrF Rogaland går imot partileder Knut Arild Hareide. De sender en sterkt blå delegasjon til partiets skjebnemøte.
67 prosent sa nei til Ap
NRK: 67 prosent av Rogaland KrF sa nei til Ap-samarbeid. – Jeg tror vi vil oppnå mest ved å gå i dialog med den sittende regjeringen som med oss vil bli en flertallsregjering, sa fylkesleder Oddny Helen Turøy.
Nederlag for Knut Arild Hareide: Rogaland KrF vil at partiet skal gå inn i Solberg-regjeringen
Dagbladet: Bare én av 16 Rogaland-delegater til KrFs landsmøte vil ifølge NTB følge partilederens råd.
Rogaland KrF vil inn i regjeringen
NRK: KrFs største fylkeslag ber partiet gå inn i regjeringen Solberg. Det ble vedtatt på fylkesårsmøtet i dag. Rogaland skal snart velge 15 delegater til landsmøtet. Delegasjonen vil trolig også bestå av medlemmer som ønsker Ap-samarbeid.
– Jeg er kritisk til at den kristne kirken holder klimaspørsmålet høyere enn evangeliet
Vårt Land - forsiden: Hvis Gud skal skape en ny jord, hva gjør det med kristnes iver etter å ta vare på den gamle?
Stille demonstrasjon mot slaveri
Dalane tidende: Den internasjonale organisasjonen A21 arrangerer lørdag en stille protestmarsj mot slaveri og menneskehandel i en rekke land og byer. I Egersund gikk flere av byens menigheter og kirker sammen om å dra i gang marsjen
Rogaland KrF-leder trosser Hareide
NRK: Rogaland KrFs leder Oddny Helen Turøy sier hun mener KrF bør gå inn i Solberg-regjeringen. Rogaland er KrFs største fylkeslag. De er samlet for å velge 15 delegater som skal bli med Turøy til det ekstraordinære landsmøtet 2. november.
KrF-forslag i Rogaland: Vil ta ekteskapslova inn i regjeringsforhandlingane
VG: Å endre dagens abortlov, samt sikre at dei som giftar seg har ulikt kjønn må vere høgast prioriterte saker i regjeringsforhandlingane, foreslår fylkespolitikar i Rogaland.
Spenning før KrFs veivalg i Rogaland
Dagbladet: KrF-nestleder Olaug Bollestad håper det blir fredelig når Rogaland lørdag skal velge de som skal være med på å avgjøre partiets veivalg, men trygg er hun ikke.
Vil Sissell Kyrkjebø være vennen din? I verste fall kan du bli svindlet for penger
Dagbladet: Fått venneforespørsel fra noe som umiddelbart ser ut som Sissel Kyrkjebø på Facebook? Det er nok for godt til å være sant.
Hareide-avgang kan vippe tvilere
NRK: Fylkesleder Oddny Helen Turøy i Rogaland KrF skulle ønske at det ikke hadde lekket ut at partileder Knut Arild Hareide går av dersom partiet går til blå side. – Det kan muligens vippe noen tvilere, sier Turøy.
Nå kommer lønnstillegget i tariffområde KA
Presteforeninga: Alle fagforeningene har nå godkjent den nye tariffavtalen, det samme har KAs medlemmer (arbeidsgiverne) gjort gjennom uravstemning. Det betyr at den nye tariffavtalen har trådt i kraft og at virksomhetene kan utbetale ny lønn og tillegg. Kirkerådet melder på Kirkebakken (intranett) at ansatte i Kirkerådet og bispedømmerådene vil få ny lønn og etterbetaling på novemberlønn. […]
Utenriksministeren inviterer til nasjonal konferanse om tros- og livssynsfrihet
Regjeringen.no: - Tros- og livssynsfrihet er en menneskerettighet under press internasjonalt. Religiøse minoriteter diskrimineres og forfølges. Om lag 70 prosent av verdens befolkning bor i land med restriksjoner på tros- og livssynsfrihet. Derfor trapper vi opp innsatsen på dette området, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide.
Tryggheim Forus får starte yrkesfagtilbud i teknikk og industriell produksjon
Regjeringen.no: Friskolen Tryggheim Forus får godkjenning til å starte tilbud i teknikk og industriell produksjon (TIP). Dermed er det åpnet opp for et nytt kristent yrkesfaglig tilbud i Rogaland.
- Kvifor spør me Fylkesmannen først?
Dalane tidende: Varaordførar Marthon Skårland (H) forstår ikkje kvifor Bjerkreim kommune har som rutine å senda saker på høyring til Fylkesmannen og fylkeskommunen før lokalpolitikarane har hatt sakene til politisk behandling.
Viser fram trafo, vegar og møllefundament
Dalane tidende: Rundt 100 personar har meldt seg på bussturen gjennom vindparken i Bjerkreim og Hå på sundag. Til ope hus-arrangementet på Vikeså skule kan du koma utan påmelding.
Konferanserapport: Mikkelsmesskonferansen 2018 Kirkelig handling – folkelig høytid
Presteforeninga: Kirkelig handling – folkelig høytid. Et tilbakeblikk fra mitt ståsted av Geir Braadlie «Døden er helt stille – vi levende trenger lyd!» Dette sitatet er hentet fra det foredraget som skuespiller Marianne Meløy holdt på årets Mikkelsmesskonferanse i Erkebispegården i Trondheim 3. og 4. oktober. Årets konferanse hadde fokus på de kirkelige handlingene konfirmasjon og […]
Spillemidler 2019
Bjerkreim kommune
1 Joh 3,7-11: 7 Mine born, lat ingen føra dykk vill! Den som gjer det som er rett, er rettferdig, slik Kristus er rettferdig. 8 Den som gjer synd, er av djevelen, for djevelen har synda frå opphavet. Og det var for å gjera ende på djevelens verk at Guds Son openberra seg. 9 Den som er fødd av Gud, gjer ikkje synd. For det Gud har sådd, blir verande i han. Han kan ikkje synda, for han er fødd av Gud. 10 Slik viser det seg kven som er Guds born, og kven som er djevelens born: Den som ikkje gjer det som er rett, og ikkje elskar bror sin, er ikkje av Gud.
    11 For dette er den bodskapen de har høyrt frå første stund: Vi skal elska kvarandre. kilde: bibel.no