DEN NORSKE KYRKJA
Bjerkreim kyrkjelyd
Logg inn
Kyrkjelyden sitt bildealbum på nett
   Bjerkreim kyrkjekontor
   Postboks 38
   4389 Vikeså


Bjerkreim kyrkje
Ivesdal kapell
Ørsdalen kapell
Bjerkreim sokn sine arrangement Samleoversikt aktivitet i soknet Bjerkreim bedehus Vikeså misjonshus BKU KRIK Bjerkreim kommune Bjerkreimsnytt Misjonsalliansen Ecuador Andre lenker ut på nettet
Bakgrunnsbilde © Alf S. Ognedal
Steinmur i morgonsol
Onsdag 23. mai
Torsdag 24. mai
Fredag 25. mai
Laurdag 26. mai
Sundag 27. mai
Mandag 28. mai
Tysdag 29. mai
Torsdag 31. mai
Laurdag 02. jun
Sundag 03. jun
Aktuelt ute på nettet:
Innhaldet i desse lenkene er frå andre nettstadar.
To mistet førerkortet og en må betale dyrt
Dalane tidende: To mistet førerkortet og en fikk et saftig forelegg i en fartskontroll på E39 i Bjerkreim 1. pinsedag mellom klokka 19.55 og klokka 22.00.
Nå får Thomas «mannepoeng»
Stavanger Aftenblad: Kvinneandelen er blitt nærmere 80 prosent ved flere norske prestisjestudier. Nå skal mannlige søkere få fordeler på enkelte studier.
Jesus Kristi kirke av de siste dagers ukrenkelige
Stavanger Aftenblad: Sist lørdag så jeg en musikal om et trossamfunn som ble «drede skikkelig ud». Utenfor sto smilende medlemmer av kirken og delte ut «The book of mormon». Det var rett jeg før jeg konverterte.
Politiet mistenkte kidnapping - trebarnsmoren Lena Wesström trolig funnet død
VG: Svensk politi mener det er svært sannsynlig at kvinnen som ble funnet død i Örebro lørdag er den savnede trebarnsmoren og frikirkepastoren Lena Wesström (45). Politiet etterforsker nå saken som drap.
Venter fortsatt på første seier
Dalane tidende: Arendal har prestert under det som er forventet etter at de rykket ned fra 1. divisjon i fjor. Derfor var det en viktig kamp for begge lag, som har kommet skjevt ut.
Villige til å gå etter overgrepsskandale
Vårt Land - forsiden: Samtlige 31 aktive biskoper i Chile sier de er villige til å gå av i kjølvannet av overgrepsskandale.
Hellige tekster
Vårt Land - forsiden: Kunstnerpreken av Arne Kleiva fra Paulus kirke 6. mai.
Kirkebåndet løsner
Vårt Land - forsiden: Meghan Markle konverterte før bryllupet med prins Harry. Men forholdet mellom kirken og kongehuset i Storbritannia er i endring.
Kun 1 av 2 kirker har tyverisikring
Vårt Land - forsiden: Kun 1 av 2 kirker har tyverisikring
Trafikkulykke i Haugesund
NRK Rogaland: Nødetatene rykker ut etter melding om et trafikkuhell i Haugesund sentrum. Uhellet skal ha skjedd mellom to kjøretøy i Kirkegata. Et spedbarn i den ene bilen er tatt med til sykehus for undersøkelse. Et av kjøretøyene har ikke overholdt vikeplikten.
Raser mot trekk av støtte
NRK: Trener til Alexander Kristoff, Stein Ørn, er kritisk til at kulturminister Trine Skei Grande fratar rittet Tour des Fjords støtte på 950.000 kroner, skriver VG. Ørn reagerer sterkest på at støtten blir trukket bare to uker før rittet skal arrangeres.
Mann alvorlig skadd i Åseral
NRK: En mann er alvorlig skadd etter en voldshendelse i Kyrkjebygda i Åseral kommune. Også den mistenkte gjerningsmannen er fraktet til sykehus, melder NTB. Politiet fikk melding om voldshendelsen i Vest-Agder like før klokken 20 mandag kveld.
Må betale 11 millioner i erstatning
NRK Rogaland: Selskapet Bjarne Nordtveit er dømt til å betale over 11 millioner kroner i erstatning og saksomkostninger til Trygge Barnehager, skriver Haugesunds Avis. Helt siden Presthaug barnehage i Haugesund åpnet i 2007 har det vært store problemer med bygget.
Joh 6,44-47: 44 Ingen kan koma til meg utan at Far som sende meg, dreg han, og eg skal reisa han opp på den siste dagen. 45 Det står skrive hos profetane: Alle skal vera opplærte av Gud. Kvar den som høyrer på Far og lærer av han, kjem til meg. 46 Men ingen har sett min Far. Berre han som er frå Gud, har sett Far.
    47 Sanneleg, sanneleg, eg seier dykk: Den som trur, har evig liv. kilde: bibel.no
Luthertur til Tyskland -
Luthertur til Tyskland -
Ryfylke livsgnist og Vigrestad Buss inviterer til ferietur til Tyskland i tida 31.08 – 09.09.2018.

Tidlegare biskop Ernst Baasland skal vera med. Dei skal besøka Christiansfeld (Danmark), Erfurt, Eisenach, Wartburg, Eisleben, Wittenberg og Berlin. Meir info  http://www.ryfylkelivsgnist.no/index.php/skattejakt-i-luther-land

Denne siden er utviklet av Leif Wikøren Nilsen © 2010-2018 for Bjerkreim sokn.
Brukerkommentarer / forslag til forbedringer/forenklinger ønskes.
Motto: enkelt - men ikke enklere Det tok 0.73 sekunder å generere siden på serveren.