DEN NORSKE KYRKJA
Bjerkreim kyrkjelyd
Logg inn
Kyrkjelyden sitt bildealbum på nett
   Bjerkreim kyrkjekontor
   Postboks 38
   4389 Vikeså


Bjerkreim kyrkje
Ivesdal kapell
Ørsdalen kapell
Bjerkreim sokn sine arrangement Samleoversikt aktivitet i soknet Bjerkreim bedehus Vikeså misjonshus BKU KRIK Bjerkreim kommune Bjerkreimsnytt Misjonsalliansen Ecuador Andre lenker ut på nettet
Bakgrunnsbilde © Alf S. Ognedal
Vinningland
Tysdag 17. jul
Torsdag 19. jul
Sundag 22. jul
Torsdag 26. jul
Sundag 29. jul
Aktuelt ute på nettet:
Innhaldet i desse lenkene er frå andre nettstadar.
Katedralen i åkeren
Vårt Land - forsiden: GAMLE STEINKIRKER: Det 64 meter høye spiret på Ringsaker kirke i Hedmark viser kirkens makt og rikdom i middelalderen.
Henlegger overfall
NRK: Politiet regner med at de må henlegge saken der et homofilt kjærestepar ble slått ned på gata i Stavanger. Over én måned etter hendelsen står politiet uten mistenkte. – Vi har dårlige vitnebeskrivelser, sier avsnittsleder i politiet, Ketil Tjørhom.
Rekordoppslutning om kirkekonsertene
Dalane tidende: Til sammen har 1.130 personer v?rt p? de seks Musikkstund i kirken-konsertene som hittil har v?rt i Egersund kirke i juli.
1 Kor 16,1-4: 1 Når det gjeld innsamlinga til dei heilage, skal de følgja dei påbod eg gav forsamlingane i Galatia. 2 Første dagen i veka skal kvar av dykk leggja til sides heime hos seg sjølv så mykje som de er i stand til, så innsamlinga ikkje skal byrja først når eg kjem. 3 Når eg så kjem, skal eg senda brev med dei som de finn skikka til det, og dei skal føra gåva dykkar til Jerusalem. 4 Og skulle det visa seg å vera best at eg òg reiser, kan dei reisa saman med meg. kilde: bibel.no
Liberia - vårt misjonsprosjekt
Liberia - vårt misjonsprosjekt
Halvparten av befolkningen er under 25 år og mange av dagens foreldre har gått glipp av skolegang. I Liberia mangler to tredjedeler rent vann. Mange barn dør før de har fylt fem år på grunn av vannbårne sykdommer.

Bilder fra Misjonsalliansens nettsider

Bjerkreim menighet støtter Misjonsalliansens arbeid i Liberia, et land som er sterkt preget av 14 år med borgerkrig. Misjonsalliansens arbeid dreier seg i hovedsak om skole, utdanning, vann, sanitær og helse. Dette inkluderer å bygge brønner - over 12 000 mennesker får tilgang til rent vann på grunn av Misjonsalliansens prosjekter. Det inkluderer også å bygge helseklinikker og styrke lokal kunnskap om å forebygge sykdom og styrke helse.

I tillegg driver Misjonsalliansen en mikrofinansbank for å bygge opp lokal forretningsvirksomhet og på den måten hjelpe folk ut av fattigdom. Mikrofinansbanken, Diaconia MDI, gir mennesker små lån som kan utvikle forretningen videre. Banken har nå 40 ansatte og låner ut penger til over 1300 kunder. Gjennom banken får de også kurs i hvordan bedriften kan utvikles og vokse.

Les mer om Misjonsalliansens engasjement i Liberia på Misjonsalliansens nettsider

Denne siden er utviklet av Leif Wikøren Nilsen © 2010-2018 for Bjerkreim sokn.
Brukerkommentarer / forslag til forbedringer/forenklinger ønskes.
Motto: enkelt - men ikke enklere Det tok 1.71 sekunder å generere siden på serveren.