Fasteaksjonen 2020

Fasteaksjonen 2020
Fasteaksjonen 2020

💦 Årets aksjon er «Gi et liv med vann», men det som kommer inn er til hele Kirkens Nødhjelp sitt arbeid.
💦 Det ser ut til at vi i Bjerkreim klarte å samle inn kr 9.320,- (pr 1. april). Dette i følge Kirkens Nødhjelp sin egen side. Dette er ca 20% av det som til vanlig blir samlet inn i Bjerkreim. Tatt i betraktning korona-krisen, så er vel det bra uansett.
💦 TAKK FOR GÅVA DU GAV! 😊
💦 TAKK FOR HJELP FRÅ KONFIRMANTAR OG FØRESETTE! 😊
💦 Det er fortsatt mulig å gi. Bruk Vipps til å gje eit valfritt beløp tl 2426 – eller bruk SMS med kodeord VANN til 2426 (dette trekker 200 kr fra avsender).
(oppdatert 1. april 2020)


Det er konfirmantene som tidligere har gått med bøsser og samlet inn til fasteaksjonen, men for å hindre spredning av koronasmitte er den tradisjonelle bøssebæringsaksjon avlyst.

I stedet har vi en digital fasteaksjon i år. Vi er avhengig av både konfirmanter, foresatte og andre for at dette skal bli best mulig.

Årets Fasteaksjon blir digital og er viktigere enn noensinne

Vi oppfordrer konfirmanter, foresatte og tanter og onkler til å gjøre aksjonen mest mulig kjent i dag/kveld. Tips venner og familie i Bjerkreim (og utenfor Bjerkreim). Tenk spesielt på dem som ellers ville ha gitt om du hadde kommet med bøsse. Kanskje det er noen som trenger din hjelp til å gi?

Hvordan?

Du kan invitere ved hjelp av Facebook

Du kan bruke teksten under, eller finne på noe enda mer orginalt selv:

Hei. Jeg skulle gått med bøsse i Bjerkreim i dag for Kirkens Nødhjelp sin Fasteaksjon, men pga korona, kan jeg ikke det. Vil du gi ditt bidrag? Du kan Vippse valgfritt beløp til 2426 (Kirkens Nødhjelp) eller sende SMS med kodeord VANN til 2426 (dette trekker 200 kr fra avsender). Takk for at du er med å støtter Kirkens Nødhjelp sitt arbeid over hele verden. Les mer på https://www.fasteaksjonen.no/

Ring familie og venner

Du kan ringe familie og venner… alt fra tanter og onkler, besteforeldre, naboen .. osv. Det er uansett viktig å kunne slå av en prat i disse tider. I løpet av samtalen kan du fortelle noe sånt som i forslaget over.

Føresette:

Det er fint om de hjelper konfirmanten til å forsøke å ordne dette. Du kan også hjelpe til selv.

Finn ut mer

Finn ut mer om prosjektet ved hjelp av disse videoene og lenkene. Bruk gjerne innholdet i «din» bøsserunde 😊👍

Filmer: https://www.fasteaksjonen.no/ressurser/filmer/
Bilde: https://www.fasteaksjonen.no/wp-content/uploads/sites/6/2020/03/fb-gi-et-liv-med-vann-nn-1.jpg

Lurer du på hvor mye som blir samlet inn??

https://www.fasteaksjonen.no/fylke/kommune/menighet/2703/ kan du se hvor mye det er gitt i Bjerkreim til enhver tid (eller det oppdaterer seg etter hvert).

Vanligvis samler Bjerkreim inn mellom 50.000 og 55.000 kr. Om vi klarer det i år, er jo høyst usikkert, men la oss nå prøve…

LYKKE TIL

Publisert 31. mars 2020 kl: 14:25, oppdatert 31. mars 2020 kl: 14:25, av

Konfirmant

Her finn du siste nytt for konfirmantane.

 1. Blomster i eng

  Hva skjer i sommer?

  Det går mot fellesferie og også ferieavvikling i soknet. Siste gudstjeneste før ferien blir 16.7 og merk deg gjerne første gudstjeneste og innsettelse av ny sokneprest 13.8: Gudstjenestelisten i juli og halve august ser slik ut: 5. søndag i treeiningstida Sun 02/07-23 11:00 Bjerkreim kyrkje Høgmesse Aposteldagen/6. søndag i treeiningstida Sun 09/07-23 11:00 Ivesdal kyrkje […]

  Publisert:
  Oppdatert:

  Kategoriar:

  • Aktuelt
  • Diakoni
  • Gudstenester
  • Konfirmant
  • Trusopplæring
 2. Konfirmant 2024 påmelding og info-møte

  Alle er velkommen til konfirmasjonstid i kyrkja - både du som trur, tviler, er usikker, ikkje trur, ikkje har tenkt på sånt før eller du som er nysgjerrig.

  Publisert:

  Kategoriar:

  • Aktuelt
  • Konfirmant
  • Trusopplæring
 3. Bilde av konfirmantleder som skriver på tavle

  Konfirmasjon 2024

  Datoene for konfirmasjon 2024 er satt. Vi minner også om møte i juni der vi går igjennom viktig praktisk informasjon om konfirmasjonsåret. Invitasjon kommer i posten.

  Publisert:

  Kategori:

  • Konfirmant
 4. Trafikalt grunnkurs i Bjerkreim

  Hei og velkommen til nytt Trafikalt Grunnkurs i Bjerkreim! Dette er et samarbeid mellom Bjerkreim kyrkje og Høiens trafikkskole. Kurset består av fem samlinger. De fire første samlingene blir på kyrkjekontoret på Vikeså. Den siste samlingen er mørkekjøring. Tid og sted for denne blir avtalt i løpet av høsten. 17. oktober, 14.00-16.30: Velkomstsamling med pizza […]

  Publisert:

  Kategoriar:

  • Aktuelt
  • Konfirmant
  • Trusopplæring
 5. Konfirmant 2020

  Konfirmantoppgåvene og litt info

  Takk for samlinga i kyrkja i går. Kvar og ein fekk med seg eit ark med oppgåvene sine på. Det er viktig at de øver på oppgåvene.

  Publisert:

  Kategoriar:

  • Aktuelt
  • Konfirmant
 6. Konfirmant 2020

  Konfirmantundervisning

  Velkommen til tema «Følg meg» tysdag 9. juni kl. 14.00. til kl. 15.30. på Vikeså Misjonshus

  Publisert:

  Kategoriar:

  • Aktuelt
  • Konfirmant
 7. Fasteaksjonen 2020

  Fasteaksjonen 2020

  Det ser ut til at vi i Bjerkreim klarte å samle inn litt over 9 000 kr. Det er ca 20% av det vi vanligvis samler inn, men tatt i betraktning korona-krisa, så er det vel bra uansett. TAKK FOR GÅVA DU GAV.

  Publisert:

  Kategori:

  • Konfirmant
 8. Kirkens Nødhjelps fasteaksjon

  Fasteaksjonen 2019

  Info for konfirmanten/føresett ifm Kirkens Nødhjelps fasteaksjon

  Publisert:

  Kategoriar:

  • Aktuelt
  • Konfirmant