Digital påskevandring

Til de voksne:

Påsken er en av de fineste høytidene vi har i kirken. Året 2020 ble et år utenom det vanlige da hele verden bestemte seg for å stå stille. Men påskebudskapet er like viktig for oss nå som det var for nesten 2 000 år siden. Historien om at Jesus døde og sto opp igjen blir stående på tross av krig, sult, epidemier og pandemier. Derfor vil vi nå gjøre påskebudskapet tilgjengelig for barna i Bjerkreim også på nett. I denne artikkelen vil barna finne videoer og konkurranser som de kan delta på! Vi blir veldig glade hvis dere vil sende oss påsketegninger! Etter påske trekker vi en heldig vinner av en barnebibel!

Hei barna!!

Nå har vi kommet til påske! Det er den viktigste uken for alle kristne. Faktisk like viktig – eller kanskje viktigere – enn jula!

Men først en liten tegneutfordring!

Det er mange ting du kan tegne i påsken! Prøv å kom på noe lurt og send inn din tegning til oss 🙂 Få gjerne hjelp til å sende inn av mor eller far.

Her er tips til hvordan du kan tegne noe…:

Men nå skal vi gå over til selve påskehistorien. For hva skjedde egentlig i påsken? Inger Johanne forteller i videoen under:

Og her kommer en konkurranse! Du kan få 6 poeng!

Håper du har hatt en fin «vandring» i påskefortellingen! Vi gleder oss til å se tegningene dine… De kan du fotografere med en mobiltelefon og sende til ronny.myksvoll@bjerkreim.kommune.no, eller på MMS til 41669151. Rett over påske viser vi frem de flotte tegningene og en heldig vinner får en fin barnebibel!

En velsignet god påske!

Publisert 7. april 2020 kl: 15:32, oppdatert 7. april 2020 kl: 15:32, av Ronny Myksvoll

Kyrkje-skule

 1. Digital påskevandring

  Til de voksne: Påsken er en av de fineste høytidene vi har i kirken. Året 2020 ble et år utenom det vanlige da hele verden bestemte seg for å stå stille. Men påskebudskapet er like viktig for oss nå som det var for nesten 2 000 år siden. Historien om at Jesus døde og sto […]

  Publisert:

  Kategoriar:

  • Kyrkje-skule
  • Trusopplæring