Mat til kortweekend 18 og 19 september
Når det leveres mat til et av våre arrangementer under koronaepidemien, må vi unngå at så mange hender som mulig er i kontakt med maten og at hender vaskes i den grad maten berøres. Korona smitter ikke gjennom mat, men det kan smitte gjennom håndtering. Derfor er det veldig viktig å følge de forhåndsregler som beskrives her.
Til fredagen på kortweekend ønsker vi at dere som skal levere mat lager pizzahorn (25stk hver).
- Forslag til oppskrift finner du her
- Pizzahornene blir stekt så koronarestriksjonene trer i kraft så snart du tar de ut av ovnen.
- La hornene kjølne litt på benken
- Hvis du må varme de opp igjen – vask eller sprit hendene før du eventuelt sprer de utover stekebrettet.
- Legg kjøkkenhåndkler over og sikre de med plastfolie og ta de med til Ivesdal kapell mellom kl 19.30 og senest kl 20.00 – mens de ennå er varme!
Nøkkelregelen er altså å ikke være i kontakt med maten. Hvis du selv finner en bedre løsning enn dette der du er trygg på at du overholder denne regelen er det OK.
På lørdagen blir det pølser til lunsj og vi forholder oss til det samme.